Background_Banner
Subbanner
We empower your sales & field force


Ensuring a competitive edge

DeDuCo Europe is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling en de implementatie van hoogst efficiënte 'Customer Relationship Management'-softwareoplossingen voor de West-Europese markt. Als u geïntegreerde en bedrijfsbrede CRM-totaaloplossingen binnen onze nichemarkt zoekt, dan zijn wij dé specialist in West-Europa. Dankzij onze technologie kunnen bedrijven hun relaties met klanten en partners optimaliseren.
Onze softwareproducten en ons uitgebreid dienstverleningspakket laten uw bedrijf toe interactieve en gepersonaliseerde relaties met klanten op te bouwen en te onderhouden, wat de "competitive edge" van uw bedrijf garandeert.


Onze visie

We zijn ervan overtuigd dat Customer Relationship Management meer is dan een IT-project. We zien CRM eerder als een filosofie: organisatie, informatie en communicatie staan ten dienste van de klant, en worden daarbij ondersteund door een IT-systeem. Onze oplossingen zijn geen doel op zich, maar vormen een efficiënt middel om de CRM-strategie van uw bedrijf gestalte te geven. Het samengaan van een CRM-strategie en IT-technologie is de enige combinatie die resulteert in een echt klantgerichte organisatie, grotere competitiviteit en een verhoogde rentabiliteit.


Klik hier voor een kort overzicht over DeDuCo Europe.