De juiste mensen op de juiste plaats

Ons Team

Het tot stand brengen van onze CRM software zou niet mogelijk zijn zonder ons hecht team!

Team DeDuCo

Kom jij ons team versterken?

Tom Dujardin

Tom Dujardin

Director

Tom Dujardin is de oprichter van DeDuCo. Hij is een gedreven persoon die altijd opzoek is naar vernieuwing en verbetering. Hij streeft naar continue innovatie om op die manier het beste te kunnen bieden aan de klanten. Tom is sportief aangelegd en kan daar ook uiterst van genieten.

Christian Beele

Christian Beele

Director

Christian Beele was de eerste klant van DeDuCo! Hij heeft alles meegemaakt vanop de eerste rij waardoor hij het niet kon laten om in zee te gaan met Tom. Christian is uiterst geboeid door CRM en alles daaromheen. Binnen het bedrijf is hij verantwoordelijk voor:
- Alles wat HR aanbelangt
- Het financiële luik
- Het geven van opleidingen aan de klanten
- Het bezoeken en geven van demopresentaties aan prospecten
Ontspanning neemt Christian door de wereld te verkennen en door zich te verdiepen in de nieuwste boeken.

Françies Hellin

Françies Hellin

Senior Project Manager

Françies heeft als Project Manager een vrij gevarieerde job. Dagelijks komt hij in contact met Sales Managers en vertegenwoordigers voor zowel audit meetings als opleidingen. Hiernaast zorgt Françies ook voor de nodige installaties van onze software.
Enkele dagen in de week is hij ook op kantoor om de software te configureren naar de wensen van de klant. Alsook schrijft Françies functionele analyses uit en geeft hij deze door aan onze software specialisten.

Kris Vanderstraeten

Kris Vanderstraeten

Senior Project Manager

Als Senior Project Manager is Kris verantwoordelijk voor diverse SALESforce+ projecten dit vanaf het afsluiten van contract tot en met de implementatie en de oplevering van de oplossing. Hij is nauw betrokken bij de vertaling van de verwachtingen van de klanten naar het projectplan. Bij aanpassingsverzoeken van de klant zorgt Kris ervoor om tot een juiste oplossing te komen. Onder zijn verantwoordelijkheid heeft Kris meerdere grote en kleine projecten. Hierbij probeert hij op een gestructureerde wijze en met strikte focus tot een goede oplevering te komen. Waar Kris het meeste belang aan hecht is ‘communicatie’, zowel met de interne partijen als met de klant.

Kris Daels

Kris Daels

IT Manager

Kris is de IT Manager van DeDuCo. Hij staat in voor de volledige IT- en communicatie-infrastructuur van het bedrijf. Hij biedt ondersteuning aan de projectteams en aan de klanten en dat op het gebied van hardware en operating systemen van de computers waarop de software gebruikt wordt. Onder zijn verantwoordelijkheid heeft Kris ook de programmatie van de applicatieonderdelen die te maken hebben met communicatie tussen verschillende systemen.

David Lefevre

David Lefevre

Project Manager

Al sinds 2010 werkt David bij DeDuCo. Hij is telkens in de weer om de wensen van de klanten te vervullen binnen onze software. De rapportering is een van zijn taken. Dit zijn zowel Excel rapporten als schermen binnen ons pakket. Het uitwisselen van gegevens behoort ook onder zijn verantwoordelijkheid. Het gaat hier om het importeren van klant- en productgegevens of het versturen van bestellingen en omzetcijfers.

Stéphanie Deleu

Stéphanie Deleu

Technical Team

Stéphanie maakt deel uit van het Technical Team met als projectleiders Kris en Sharon.
Samen met haar collega’s ontwikkelt ze het pakket naar de wensen van de klanten.
Daarnaast zorgt ze ook voor aanpassingen en onderhoud van de interfaces.
Bij specifieke vragen en/of problemen over de applicatie, geeft Stéphanie eveneens ondersteuning aan de gebruikers.

Twinky Degels

Twinky Degels

Technical Team

Twinky behoort tot het Technical Team waar ze verantwoordelijk is voor de migraties naar het nieuwe SFNET pakket.
Hiernaast staat ze ook in voor de ontwikkeling van de rapporten binnen het pakket. Specifieke vragen ontwikkelen en opvolgen voor de klanten behoren ook onder haar verantwoordelijkheid. Twinky zorgt ook voor de tweede lijn support.

Sharon Van Belle

Sharon Van Belle

Project Manager

Als projectleider is Sharon het eerste aanspreekpunt voor (nieuwe) functionaliteiten voor de klanten binnen haar portefeuille.
Ze vertaalt deze noden naar een technisch concept die dan door het technical team wordt uitgevoerd.
Door haar achtergrond als programmeur kan ze het echter niet laten om toch vaak mee te helpen ontwikkelen.
Daarnaast denkt ze ook mee in de analyses voor bijkomende functionaliteiten in de standaard software.

Jonathan Kerkhof

Jonathan Kerkhof

Support Coordinator

Jonathan maakt deel uit van het support team.

In het algemeen zorgt hij ervoor dat de support van een leien dakje loopt.
Een van zijn talenten is het vertalen van vakjargon naar gewonemensentaal.

Via een vlotte pen aspireert hij om het leven van zowel de technische teams als die van de klanten makkelijker te maken.

Michèle De Leersnyder

Michèle De Leersnyder

Boekhouding - Commercieel Assistente

Michèle kunnen we het best omschrijven als “the voice van DeDuCo”. Ze heeft een heel variërend takenpakket, je kunt haar het best omschrijven als een duizendpoot. Onder haar verantwoordelijkheid heeft Michèle de boekhouding, facturatie, ontvangst van klanten, back-up sales, ... Michèle springt ook in bij het geven van opleidingen aan de klanten over het reilen en zeilen van onze software SALESforce+.

Henna Diwan Ali

Henna Diwan Ali

Sales & Marketing Support

Als Sales & Marketing Support heeft Henna een grote rol gespeeld bij het opzetten van deze website. Hiernaast is prospecteren een van haar belangrijkste taken. Het ontwerpen van handleidingen voor nieuwe klanten, presentaties voorbereiden, het ontwerpen van folders, het bezoeken van beurzen, ... behoren ook tot haar takenpakket. Henna beheert ook het intern klantenbestand en zorgt dat deze up-to-date is. Op deze manier kan er op elk moment correcte informatie opgevraagd worden.

Liliane Deschamps

Liliane Deschamps

Floormanager

Liliane werkt al 10 jaar bij DeDuCo en zorgt voor het onderhoud van het gebouw.
Ze verzorgt allerhande kleine zaken en zorgt er ook voor dat iedereen fris de dag kan starten met een potje vers gezette koffie. Ze doet haar werk zeer graag en zorgt voor het welzijn van iedereen.

Catherine Schouteten

Catherine Schouteten

Analist Programmeur

Catherine is Analist van ons softwareprogramma SALESforce+. Zij analyseert en voert eindtesten uit van de SF+ applicaties alvorens deze door mogen naar productie.
Hiernaast zorgt Catherine ook voor het vastleggen en ontwikkelen van bedrijfsstandaarden. Onder haar verantwoordelijkheid heeft ze ook de ontwikkeling van de nieuwe SF+ applicaties en andere standaarden.

Dimitri Decoene

Dimitri Decoene

Analist Programmeur

Dimitri is .NET back-end developer voor het SALESforce+ programma. De back-end vormt de brug tussen de user interface en de achterliggende database.
Zijn voornaamste taken zijn het implementeren van de bedrijfslogica en het bewaken van de performantie van de applicatie.

Bruno Verhaeghe

Bruno Verhaeghe

Analist Programmeur

Bruno staat in voor de analyse en ontwikkeling van de nieuwe SALESforce+ versie.
De gewenste functionaliteiten voor nieuwe modules worden vertaald in technische analyses.
Na de analyse worden de uit te voeren taken verdeeld in front-end (user interface) en back-end (business rules) ontwikkeling.
En Bruno houdt zich voornamelijk bezig met de front-end ontwikkeling. Daarnaast werkt hij ook aan een online SALESforce+ omgeving en andere standaardtools zoals emailing, rapportage, 3rd party interfaces, ....

Birger De Kock

Birger De Kock

Analist Programmeur

Birger staat deels in voor de analyse en ook voor de programmatie van de .NET versie van SALESforce+. Hij helpt hierbij vooral in het ontwerpen van de Grafische User Interface schermen en het ontwikkelen van de logica die achter deze schermen wordt uitgevoerd . Daarnaast werkt Birger ook aan de programmatie en het opzetten van enkele standaard tools: FTP- interfaces, XML-interfaces, E-Mail gateways en automated interface monitoring (CheckMate).

Lyvain Lefever

Lyvain Lefever

Junior Analist Programmeur

Lyvain is een Junior Developer met specialisatie in artificiële intelligentie. Naast de kennis van Machine- en Deep Learning is hij ook zeer vertrouwd met Augmented Reality. De nieuwste technologieën volgt hij op de voet, om deze in het dagelijks leven te implementeren. Hij is een leergierig en gedreven persoon.

Els Knockaert

Els Knockaert

Junior Developer

Els is Junior Developer en lid van het Technical Team. Ze onderhoud samen met haar team SALESforce+. Als de klant een vraag heeft, ontwikkelt Els hier graag een oplossing voor.
Ze ondersteunt met veel plezier haar collega’s bij het ontwikkelen van de rapporten, Qlik, ftp en de interfaces. Daarnaast functioneert ze ook als tweede lijn support.
Ze is een enthousiaste en gepassioneerde collega die steeds nieuwe kennis opzoekt.

Kelsey Detremmerie

Kelsey Detremmerie

Junior JavaScript Developer

Kelsey is Junior JavaScript Developer die ons Development Team versterkt.
Samen met haar collega’s zal ze de ontwikkeling van de DeDuCo CRM App in goede banen leiden.
Haar focus zal liggen bij het schrijven van de JavaScript functionaliteiten.

Tuur Vandecauter

Tuur Vandecauter

R&D Engineer

Tuur Vandecauter is R&D Engineer en werkt aan het onderzoek, de ontwikkeling en de industrialisering van de ShelfiePro producten. Hij is creatief en gemotiveerd om nieuwe ideeën en projecten uit te werken.
Tuur is altijd al gefascineerd geweest door robots en elektronica en is daardoor gedreven om mee te werken aan onze Robot ShelfiePro. Ook in zijn vrije tijd is hij bezig met uiteenlopende projecten.

Elliott Van Neste

Elliott Van Neste

Junior Developer

Elliott is een unity developer en gaat meewerken aan de ontwikkeling van onze nieuwe innovatieve producten. Met een achtergrond als game developer heeft hij ook de kennis en skills rond 3D applicaties, Virtual Reality en Augemented Reality en is altijd geïnteresseerd om hierover bij te leren en de nieuwe technologieën op te volgen.

Jarno Deknudt

Jarno Deknudt

Junior Industrieel Ontwerper

Jarno is Junior Industrieel Ontwerper en werkt mee aan de ontwikkeling en uitwerking van onze innovatieve producten. Door zijn zowel creatieve als technische achtergrond is hij gedreven om oplossingen te zoeken voor allerhande uitdagingen. Als ontwerper combineert hij skills zoals prototyping, CAD-modeleren en verschillende test methodes, met oog op de gebruiker, productie en duurzaamheid, doorheen het ontwerpproces.

Emiel Feryn

Emiel Feryn

Junior Software Developer AI

Emiel is een junior developer met expertise in AI. Met de focus op Computer Vision werkt hij momenteel aan verschillende projecten. Bovendien is hij actief bezig met de implementatie van deze AI-oplossingen in breder verband.

Ignace Opsommer

Ignace Opsommer

Operationeel Directeur

Ignace Opsommer is de operationeel directeur bij DeDuCo. Hij leidt de operaties in goede banen voor de project- en product-teams voor SALESforce+ CRM en de ShelfiePro Robot. Enthousiaste positiviteit en handson gedrevenheid zijn belangrijk en motiverend voor een goede teamspirit. Ignace heeft ruime ervaring in IT-management, SAP-implementaties en verbetering van bedrijfsprocessen. Recent heeft hij zich ook verdiept in de wondere AI-wereld met machine/deep/reinforcement learning.

Ontdek hier onze vacatures

Kom jij ons team versterken?